Om os
Neurospecialisterne Rehabilitering ved erhvervet hjerneskade

 

Om os

Neurospecialisterne Karen Kaiser-Fogedby og Anja Ida Hansen

Ideen til at skabe den platform, vi kalder Neurospecialisterne, opstod i 2012, hvor vi samarbejdede tæt på Afdeling for Højt Specialiseret Neurorehabilitering (nu hjem- hørende under Rigshospitalet).

 

Vi opdagede, at der mangler et mere fleksibelt tilbud til personer med erhvervet hjerneskade og deres pårørende.

Hos os kan du forvente et sammenhængende genoptræningsforløb med fagpersoner, der sammen tilrettelægger dit forløb.

Det er selvfølgelig også muligt at vælge kun at tilvælge sprogtræning (audiologopæd) eller kognitiv træning/psykologhjælp (neuropsykolog).

 

Vi tilbyder rehabilitering til dig, som har en erhvervet hjerneskade, uanset om du er nyskadet eller har pådraget dig skaden for mange år siden.

 

Nogle af vores klienter har fået en hjerneskade for nylig og vil gerne supplere den kommunale eller anden genoptræning, eller ønsker et mere specialiseret tilbud. Andre har en ældre skade og vil gerne undersøge, om der er mulighed for bedre livskvalitet og forbedrede kognitive ressourcer.

 

Nogle af vores klienter har fået at vide fra andre instanser, at der ikke er genoptræningspotentiale, og at der ikke er håb om bedring.

 

Vores holdning er som Hjerneskadeforeningen: liv der reddes, skal også leves.

 

Det betyder, at vi som regel kan tilrettelægge et forløb, som er meningsfuldt for den enkelte, uanset skade og skadestidspunkt.

 

Copyright © All Rights Reserved